Wanneer zijn de US Open-finales (tennis) te bekijken?

Wanneer zijn de US Open-finales (tennis) te bekijken?
Laatste grand slam finales van het jaar!

Sport

Heeft u weer zin in een weekendje lekker tennis kijken? Het is nog mogelijk. Want: de finales van het laatste grandslamtoernooi van het jaar, de US Open, worden nog dit weekend gespeeld. De finales zijn, zoals vanouds, weer te kijken op Eurosport. Zowel op TV als online, via de Eurosport Player.

Vrouwenfinale: Williams vs Osaka
De getalenteerde Japanse tennisster Naomi Osaka tenniste gisteren de Amerikaanse favoriete Madison Keys verrassend van het hardcourt. Hiermee behaalde zij een plaats in de finale. Haar tegenstander? De topfavoriet voor de titel, Serena Williams. De spectaculaire vrouwenfinale is zaterdag 8 september te zien vanaf 22:00 bij Eurosport.

Mannenfinale: Djokovic vs Del Portro
Waar Servische topfavoriet Novak Djokovic met groots gemak de finale van de US Open bereikte, haalde de andere favoriet, Rafael Nadal, het niet. Door knieproblemen moest Nadal het in de derde set opgeven. Wint Djokovic van del Portro? We zien het zondag 9 september, vanaf 22:00 uur Nederlandse tijd op Eurosport.

De finales van de US Open zijn op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 om 22:00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport en op de Eurosport Player.

Tags: sport, novak djokovic, tennis, favoriet, finale, rafael nadal, serena williams, osaka, juan martin del potro, us open, tegenstander, zondag, servische, weekend, video, nadal, eurosport, keys, online, madison keys, kijken, eurosport player, uitgeschakeld

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »