Ook Jan Versteegh naar Talpa

Ook Jan Versteegh naar Talpa
Multitalent en BNNVARA-presentator klaar voor overstap

Nieuws

Presentator Jan Versteegh vertrekt van BNNVARA naar Talpa. De 'alles kunner' neemt na vijf jaar afscheid van de publieke omroep. In 2015 won versteegh nog de Televizier Award in de categorie aanstormend talent en zo maakt hij de overstap naar Talpa.

Per 1 januari 2019
Dit najaar is Jan nog te zien bij de publieke omroep, maar per 1 januari gaat de spannende rit beginnen bij Talpa. In een verklaring zegt hij hierover: "Na vijf mooie jaren bij BNNVARA voelde het als het perfecte moment voor een volgende stap in mijn carrière. Talpa Network is een plek waar ontzettend veel gebeurt en John gaf mij, naast zijn volle vertrouwen, geweldige programma's om te mogen maken. Ik kan niet wachten om in januari aan dit grote avontuur te beginnen", aldus de 32-jarige Versteegh in een persbericht.

Mooi woorden
Sympathiek: BNNVARA laat in een reactie weten het de presentator van harte te gunnen, hoewel ze graag meer programma's met Versteegh hadden gemaakt.

Nieuwe programma's
Bij Talpa gaat hij aan grote studioshows werken, maar ook staan er plannen in de stijgers om iets met een dagelijks format te gaan doen. Hoe dat er allemaal uit komt te zien, is nog niet bekend gemaakt. Onder andere Wilfred Genee, Gerard Ekdom en Gordon gingen de presentator voor, en wie volgt?

Het nieuwe programma Rijk! van Jan Versteegh is vanaf 13 september elke donderdagavond te zien op NPO 3.

Tags: talent, media, afscheid, presentator, omroep, publieke omroep, verklaring, talpa, gordon, gerard ekdom, avontuur, televizier, janversteegh, reactie, jan versteegh, wilfred genee, kogel, twitter, bnnvara, award, talpa network, format, 1 januari, 2019

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »