Hoe kijk je naar Apple's Keynote over de nieuwe iPhones?

Hoe kijk je naar Apple's Keynote over de nieuwe iPhones?
Livestream dinsdagavond 12 september om 19 uur

Kijktip :

Vanavond is het weer zo ver: Apple's jaarlijkse iPhone-evenement. We gaan antwoord krijgen op brandende speculaties. Welke nieuwe iPhones zullen worden gepresenteerd? En komt er een nieuwe Apple Watch?

Wat wordt er verwacht?
Vanavond wordt van Apple verwacht dat er nieuwe versies van de iPhone wordt onthult: iPhone XS, iPhone XS Max en de iPhone XR. Tevens wordt er waarschijnlijk een nieuwe Apple Watch verwacht, een update over de release van iOS 12 en mogelijk nog meer nieuwe zaken. Het event begint op 12 september om 19:00 uur Nederlandse tijd (10 uur lokaal in Cupertino).

Hoe te kijken?
Je kunt de livestream rechtstreeks vanaf de website van Apple bekijken. Je hebt een iPhone, iPod of iPod Touch met Safari nodig op iOS 10 of hoger. Als u wilt kijken op je Mac, controleer dan of je Safari gebruikt op macOS Sierra 10.12 of hoger, of een pc met Windows 10 en Microsoft Edge. Volgens de website van Apple kun je de iPhone-aankondiging bekijken met Chrome of Firefox, zolang u versies gebruikt die MSE, H.264 en AAC ondersteunen.

Kijken op Apple TV
Je kunt ook kijken op je Apple TV. Gebruik daarvoor de Apple Events-app, die je kunt downloaden in de App Store voor Apple TV. uiteraard kun je ook vanaf jouw iOS-apparaat via AirPlay de live uitzending streamen. Zorg er wel voor dat uw Apple TV een 2e generatie of nieuwer is, met de nieuwste Apple TV-software (voor de 2e en 3e generatie) of tvOS (voor latere generaties).

Via Twitter
Ook zal Apple voor het eerst op een sociaal-media-platform zijn event streamen. Twitter heeft de eer om het event te streamen. Op Gids.tv zullen we je op de hoogte houden wat de url van de stream zal zijn.

Dus waar kun je kijken?
Ga naar de apple.com/apple-events/september-2018. Let op dit werkt alleen op:

  • iPhone, iPad of iPod touch met Safari op iOS 10 of hoger
  • Mac met Safari op macOS Sierra 10.12 of later
  • PC met Windows 10 en Microsoft Edge
  • Apple TV (< 2e gen), streaming via AirPlay, met de nieuwste Apple TV-software of tvOS
  • Via Twitter

Apple's jaarlijkse iPhone-evenement begint op 12 september om 19:00 uur Nederlandse tijd (10 uur lokaal in Cupertino) en zal te zien zijn via diverse live streams.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoe kijk je naar Apple's Keynote over de nieuwe iPhones? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV