Filmrecensie: The Book Club

Filmrecensie: The Book Club
80-jarige Jane Fonda laat boekenclub verlangen naar liefde en sex

Film :

Vanaf 23 augustus is de nieuwe film The Book Club in de Nederlandse bioscopen te zien. Vier Hartsvriendinnen krijgen rode oortjes als Vivian tijdens de maandelijkse boekenclub Fifty Shades of Grey als boektip aanprijst. Lees hier de recensie van The Book Club.

Gids.tv bekijkt alle films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Weduwe, eeuwige vrijgezel, scheiding, sleur
Het leven is niet altijd makkelijk, zo is Diane (Diane Keaton) plotseling weduwe, Vivian (Jane Fonda) de eeuwige vrijgezel, zit Sharon (Candice Bergen) in verwerking van haar scheiding en heeft het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) te maken met sleur en verveling. Als Vivian de bestseller Fifty Shades of Grey meeneemt, lijkt alles te veranderen in de levens van de vier dames.

Boordeling van Gids.tv
Bioscoopbezoekers met de minste verwachtingen zien vaak de leukste films. Zo zien we de 80-jarige Jane Fonda die er nog verbluffend goed uit ziet voor haar leeftijd. Bovendien heeft ze één van de leukste verhaallijnen. Ook de belevenissen van Sharon zijn humoristisch vermaak. De vier grote acteurs zoals Richard Dreyfuss, Andy Garcia, Don Johnson en Craig T. Nelson houden de gang erin, waardoor deze film voor de genre-liefhebbers een leuke anderhalf uur is. Leeftijd zegt niets over sex en liefde, want 80 is het nieuwe 50 zo blijkt uit deze film.

Cast
Naast Jane Fonda (Youth) en Diane Keaton (The Godfather) zijn ook Mary Steenburgen (Walk in the Woods) en Candice Bergen (Bride Wars) te zien in deze film. Regie is voor Bill Holderman (The Old Man & the Gun).

The Book Club is vanaf 23 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Comedy Tijdsduur: 104 minuten. IMDb-score 6,1. Bekijk hier de trailer van de film.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: The Book Club of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV