Meer films op Netflix in september 2018

Meer films op Netflix in september 2018
Star Wars: The Last Jedi, Eat Pray Love en Hold the Dark

Kijktip

Het Netflix geweld gaat in het tweede deel van de maand rustig verder. Er komen weer hele mooie, nieuwe titels en seizoenen aan om de rest van september mee door te komen. De toptitel van deze maand: het laatste deel uit de Star Wars-saga: The Last Jedi.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info, de trailer en je ziet hoe je de film on demand kunt bekijken.

  • Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (21 september)
    Disney breekt eind vorig jaar weer alle records met dit ruimte avontuur. The Last Jedi werd een waar boxoffice fenomeen. Terwijl de bioscoopzalen vol zaten, kon Disney zijn zakken weer vullen. The Last Jedi is een must-see voor alle Star War-fans, want de helaas overleden Carrie Fisher zal voor een van de laatste keren te zien zijn als Leia Organa. Ook zien we Mark Hamill in een glansrol. Lees meer over de film Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi.

  • Hold the Dark (28 september)
    De trailer ziet er verbluffend goed uit, en Hold the Dark is dan ook een film die we in de gaten moeten houden. In een afgelegen dorpje in het ijzige Alaska raken drie kinderen vermist. Moeder denkt dat de wolven hier wat mee te maken hebben. Een wolvenexpert wordt ingeschakelt, maar al snel raakt hij verwikkeld in een huiveringwekkend mysterie. Bekijk hier de trailer van Hold the Dark.

Lees hier over de nieuwe films van begin September , onder andere Coco en Thor: Ragnarok.

  • Eat Pray Love (30 september)
    Het is natuurlijk heerlijk om met de actrice Julia Roberts af te sluiten. Deze romantische dramafilm is er een om bij weg te zwijmelen. Eat Pray Love geeft een paar belangrijke levenslessen mee, maar is bovenal een prachtige reis door kleine en grote landen op onze prachtige wereldbol. Lees hier meer over de film Eat Pray Love.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe film in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Tags: film, bioscoop, netflix, wolven, trailer, mysterie, star-wars, dark, alaska, avontuur, disney, special, vermist, winter, overleden, kinderen, fans, carrie fisher, julia roberts, moeder, karakter, on demand, episode, reis, the last jedi

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »