Een miljoen kijkers voor eerste aflevering van tweede seizoen Klem

Een miljoen kijkers voor eerste aflevering van tweede seizoen Klem
Barry Atsma en Georgina Verbaan zijn er weer

Nieuws

De Nederlandse dramaseries blijven populair, want het tweede seizoen van Klem, met in de hoofdrol Barry Atsma, Jacob Derwig en Georginia Verbaan, trekt met zijn eerste aflevering een miljoen kijkers. De BNNVARA-serie stond daarmee in de top 5 best bekeken programma's van de dag, zo meldt Stichting Kijkonderzoek.

Klem 2 gaat verder waar het eerste seizoen eindigde
Seizoen 2 van Klem gaat verder waar het eerste seizoen eindigde. Er zit bloed aan de handen van Hugo Warmond (Barry Atsma), directeur MKB van de Belastingdienst. Hij zit verstrengeld in een handvol zaken die betrekking hebben op ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig). Beiden proberen het verleden te laten rusten, maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants en de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Nieuwe gezichten
Dit seizoen zijn er ook een aantal nieuwe gezichten te zien. Onder andere Maarten Heijmans en Gijs Scholten van Asschat versterken de cast. “Ik voelde een soort kinderachtige trots toen ik Maarten en Gijs de set kon laten zien en wist ook gelijk: dit wordt een topseizoen", aldus Barry Atsma.

KLEM seizoen 1 is te zien op NPO Start Plus en KLEM seizoen 2 is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Lees hier alles over de serie KLEM.

Tags: miljoen, nederland, fiod, belastingdienst, bloed, koppies, klem, top 5, npo, georgina verbaan, serie, onderwereld, Barry Atsma, mkb, jacob derwig, npo 1, bnnvara, trots, stichting, populair, drama, hitserie, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »