Jeroen Weerdenburg gaat Live in Amsterdam

Jeroen Weerdenburg gaat Live in Amsterdam
Op 23 september in Bitterzoet

Nieuws

De Amsterdamse zanger Jeroen Weerdenburg geeft een eerste album concert in het Amsterdamse Bitterzoet, op zondag 23 september 2018. Jeroen brengt zijn gehele album Mijn Gevoel met Nederlandstalige pop nummers ten gehore met zijn geweldige band.

Naast alle nummer van zijn album Mijn Gevoel zullen er diverse bekende Engelstalige nummers voorbij komen. De band van Jeroen bestaat uit Ran (gitaar), Shay (toetsen), Niels (bas), David (drums), Martijn (gitaar), Ashley (backing) en Stanley (Rap). Tijdens het concert zullen er uiteraard ook enkele spectaculaire gastoptredens zijn. In het voorprogramma van Jeroen Weerdenburg staat de formatie Jazz Delite.

Alle singles van Jeroen Weerdenburg zijn te vinden op Spotify, iTunes en Deezer

Bekende nummers van Jeroen Weerdenburg zijn Niemand Zoals Jij en Vandaag (samen met Douwe Bob). Met de diversiteit in de muziek zorgt Jeroen ervoor dat er voor ieder wat wils is en zal Bitterzoet op 23 september daarmee het podium van een zeer gevarieerd muziek spektakel.

Jeroen Weerdenburg Live is zondag 23 septeber 2018 in Bitterzoet in Amsterdam. De deuren gaan open om 19.30 uur en het voorprogramma met Jazz Delite start om 20.30u. Voor een kaartje betaal je online maar € 10,00 en aan de deur € 12,50. Tickets kun je hier kopen.

Tags: amsterdam, muziek, live, itunes, concert, formatie, apple, gitaar, spotify, jazz, diversiteit, tickets, zondag, douwe bob, album, kaartje, podium, drums, bitterzoet, zanger, pop, rap, kopen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »