Tv-Première: Bridget Jones's Baby

Tv-Première: Bridget Jones's Baby
Renée Zellweger is zwanger maar van wie!!?

Kijktip

De film Bridget Jones's Baby, de derde film uit de Bridget Jones-filmreeks, gaat maandagavond bij Net 5 in TV-première. De film verteld het verhaal van de eenzame single op de bank, met regen op de ramen luisterend naar het nummer All By Myself, die ineens een baby krijgt.

Het verhaal van Bridget Jones's Baby
Haar dagboek is vervangen door een iPad, de voicemails door emojis in de Whatsapp. Haar overtollige kilo’s is ze voorlopig kwijt en ook heeft ze eindelijk een gerespecteerde baan als producer. Voor het eerst lijkt alles onder controle. Wat zou er mis kunnen gaan? Nadat haar relatie met Mark Darcy (Colin Firth) voorbij is, ontmoet ze op een muziekfestival de knappe Amerikaan Jack (Patrick Dempsey), die alles is wat Darcy niet is. De onverwachte twist: Bridget blijkt zwanger, maar ze weet niet zeker wie de vader is….

Modern en hilarisch
Tegenwoordig is Bridget een stuk zelfverzekerder en succesvoller, maar soms nog even onhandig. Nu is het best een aparte gewaarwording om haar te zien Facetimen met haar moeder, maar Bridget is dus goed meegegaan met de tijd. Het plot is weer grappig, en het personage van Bridget is als vanouds. Actrice Renée Zellweger zet haar opnieuw fantastisch neer. Met wederom een heerlijke frisse soundtrack is dit een leuke kijktip voor de maandagavond.

Cast
Naast Renée Zellweger (Chicago) en Colin Firth (Mamma Mia! Here We Go Again) zijn ook Patrick Dempsey (Grey's Anatomy) en Emma Thompson (Johnny English Strikes Again) te zien in deze film. De regie is voor Sharon Maguire (Incendiary).

Bridget Jones's Baby is maandag 17 september om 20:30 uur te zien bij Net 5.

Tags: chicago, controle, regen, film, zwanger, festival, amerikaan, ipad, facetimen, colin, dagboek, ramen, relatie, onhandig, single, baby, colin firth, emma thompson, patrick dempsey, renee zellweger, moeder, vader, probleem, personage, emoji, hilarisch, soundtrack, baan, kijktip, net 5, producer, modern

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »