Glennis Grace in finale America's Got Talent, maar wie zijn haar concurrenten?

Glennis Grace in finale America's Got Talent, maar wie zijn haar concurrenten?
De concurrentie is moordend

Actueel

De Nederlandse muziekwereld is in feeststemming, want Nederlands goudkeeltje Glennis Grace heeft de finale van America's Got Talent bereikt. Toch heeft ze nog niet gewonnen, want de concurrentie is echt te gek voor woorden. We zetten de concurrenten even op een rij.

Michael Ketterer (zang)
Ketterer is een 41-jarige zanger uit Tennessee. Hij behaalde de finale door een druk op de gouden knop. Hij maakte indruk met zijn bijzondere levensverhaal én een prachtige vertolking van Miley Cyrus' 'When I look at you'.

Courney Hadwin (zang)
Ook voor deze Engelse ster (13 jaar) werd op de gouden knop gedrukt. In eigen land haalde zij de finale van The Voice Kids, maar tijdens AGT wist ze zich te overtreffen met 'Born to be Wild'

Daniel Emmet (zang)
Daniel Emmett kreeg een wildcard van de jury, en mocht dus blijven. Daniel zingt in zeven talen, en heeft dus een grote fanbase over de hele wereld. Een voordeeltje dus voor hem.

Zurcaroh (acrobatiek)
De derde 'golden buzzer' ging naar deze groep Oostenrijkse acrobaten. Hun droom is een mooie show in Las Vegas.

Duo Transcend (trapeze)
Tyce en Mary zijn een van de bekendste trapezekoppels in Amerika. Zij werkte samen met veel Amerikaanse televisiestations en met Cirque du Soleil. Een geduchte tegenstander dus.

Vicky Barbolak (komedie)
De 'grappigste moeder van Amerika' is al een tijdje bezig. In haar standup comedian shows heeft ze het vaak over het moeder zijn en haar vele, vele scheidingen.

Samuel J. Comroe (komedie)
Samuel heeft het syndroom van Gille de la Tourette. Hij drijft dan ook al te graag de spot met zijn eigen situatie. Het Youtube-kaneel rond Samuel heeft ongeveer 47.000 abonnees.

Brian King Joseph (viool)
De 'King of the electric violin' staat ook in de finale. Wat hij kan op de elektronische viool, wordt door vele magisch genoemd.

De finale van America's got Talent, die live uitgezonden wordt op NBC, is in de nacht van dinsdag 18 op 19 september.

Tags: talent, amerika, finale, jury, cirque du soleil, puppy, born, acrobatiek, miley cyrus, the voice, tennessee, concurrentie, wild, tegenstander, las vegas, golden, electric, viool, the voice kids, comedian, show, acrobaten, pick-up, komedie, droom, dangerous, cowell, america, tourette, standup, buzzer, syndroom, zanger, voice kids, scheidingen, glennis grace, moeder, kids, ster, tips, levensverhaal, wildcard, duo, knop, spot, simon cowell

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »