FC Barcelona - PSV live op tv

FC Barcelona - PSV live op tv
Eerste groepsduel Champions League

Sport

Landskampioen PSV begint de groepsfase van de UEFA Champions League op dinsdag 18 september met een uitwedstrijd bij FC Barcelona. De wedstrijd begin al om 18.55 uur en wordt live op tv uitgezonden door Veronica en Ziggo Sport Voetbal.

Groepsfase
Na de gewonnen play-offs tegen BATE Borisov heeft PSV een groep met FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale geloot. De komende maanden spelen de Eindhovenaren dus een aantal grote wedstrijden. De eerste twee in de groep bereiken de knock-outfase van de Champions League. De nummer drie gaat verder in de Europa League.

Live op tv
Veronica zendt de wedstrijden van PSV en Ajax in de Champions League live op tv uit op het open net. Sportzender Ziggo Sport doet verslag op de betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal. De uitzending op Veronica begint al om 18.00 uur met de voorbeschouwing. Presentatrice Hélène Hendriks zit in de studio met Johan Derksen en Ronald de Boer. Wytse van der Goot is als verslaggever in Camp Nou aanwezig.

Alle wedstrijden in de Champions League zijn te zien bij Ziggo Sport. Lees hier hoe je de Champions League live bij Ziggo Sport ziet.

FC Barcelona - PSV is om 18.55 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur. Bekijk hier het volledige speelschema van PSV in de Champions League.

Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, psv, camp nou, fc barcelona, barcelona, live, uitzending, ronald de boer, ziggo, presentatrice, landskampioen, tottenham hotspur, uefa, internazionale, verslaggever, bate borisov, veronica, uefa champions league, johan derksen, ziggo sport, hoe laat, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »