Filmrecensie: Final Score

Filmrecensie: Final Score
Die Hard in een groot voetbalstadion met Dave Bautista

Film :

Ruim een week voor de première heeft Gids.tv de film Final Score al gezien. In deze actiefilm zie je een voetbalstadion met 35.000 mensen en een groep levensgevaarlijke terroristen. Lees hier de filmrecensie van Final Score.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal van Final Score
Een enorm sportevenement wordt stilgelegd wanneer levensgevaarlijke gewapende criminelen het voetbalstadion, met 35.000 aanwezigen, gegijzeld houden in ruil voor losgeld. De voormalige soldaat Michael Knox (Dave Bautista) kan niet lijdzaam toekijken en zet zijn vaardigheden vanuit zijn militair verleden in om de gijzelaars te redden. Onder hen bevindt zich de dochter van een overleden vriend. Hij heeft maar één doel: zij moet gered worden.

Beoordeling van Gids.tv
Om positief te beginnen, de sympatieke reus Dave Bautista zet een uiterst aardige rol neer als redder in nood. Het ligt ook niet zozeer aan deze hoofdrolspeler dat deze 'Die Hard-cloon' een vrij matige film is. Dat komt met name door de vrij slechte special effects (het slot) en het zeer ongeloofwaardige verhaal, dat bovendien totaal niet orgineel is. Je kunt nog wel lachen om de grappige rol van Amit Shaw en het slechte, gebrekkig Russische dialect van Pierce Brosnan. Daarmee is deze film gek genoeg best vermakelijk, maar het komt niet in de buurt van het geweldige Die Hard van Bruce Willis.

Cast
Naast Dave Bautista (Avengers: Infinity War) en Pierce Brosnan (Mamma Mia! Here We Go Again) zijn ook Amit Shah (Breathe), Lara Peake (Born to Kill), Ray Stevenson (The Transporter Refueled) en Martyn Ford (Kingsman: The Golden Circle) te zien in deze film. De regie is van Scott Mann (Heist).

Final Score is vanaf 27 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie. Tijdsduur: 104 minuten. Bekijk hier de trailer van de film.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Final Score of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV