Ajax - AEK Athene live op tv

Ajax - AEK Athene live op tv
Champions League-groepsfase van start

Sport

Een dag na landskampioen PSV begint ook nummer twee Ajax aan de groepsfase van de UEFA Champions League. In de eerste wedstrijd moeten de eerste drie punten direct gehaald worden. Thuis tegen AEK Athene wordt op woensdag 19 september om 18.55 uur afgetrapt.

De tegenstanders
De Johan Cruijff Arena is het decor van de groepsfase van de Champions League, dankzij de uitschakeling van Sturm Graz, Standard Luik en Dinamo Kiev in de voorrondes. In de komende maanden speelt Ajax niet alleen tegen AEK, maar ook tegen Bayern München en Benfica.

Live op tv
Vanaf 18.00 uur blikken Wilfred Genee, René van der Gijp en Dick Advocaat op Veronica vooruit op de wedstrijd Ajax - AEK. Om 18.55 uur begint de wedstrijd, die zowel op Veronica als Ziggo Sport Voetbal wordt uitgezonden.

Alle wedstrijden in de Champions League zijn te zien bij Ziggo Sport. Lees hier hoe je de Champions League live bij Ziggo Sport ziet.

Ajax - AEK Athene is om 18.55 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur. Bekijk hier het volledige speelschema van Ajax in de Champions League.

Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, ajax, dick advocaat, live, ziggo, benfica, landskampioen, arena, johan cruijff, uefa, standard luik, dinamo kiev, tv-programma, veronica, uefa champions league, wilfred genee, ziggo sport, hoe laat, live op tv, sturm graz, aek athene

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »