Interview met Mark Rutte op Prinsjesdag 2018 in EenVandaag

Interview met Mark Rutte op Prinsjesdag 2018 in EenVandaag
Gesprek in het Torentje

Actueel

Actualiteitenprogramma EenVandaag heeft op Prinsjesdag 2018 een gesprek met minister-president Mark Rutte. Volgens de makers is hij vandaag exclusief te gast in EenVandaag.

Onderwerpen
In de uitzending spreekt politiek verslaggever Remko Theulings in het Torentje met Rutte over de nieuwe rijksbegroting, het afnemende vertrouwen in het huidige kabinet en heikele zaken zoals het afschaffen van de dividendbelasting.

Ministers Ollongren en Hoekstra
Ook is er een reportage over de dag van vicepremier Kajsa Ollongren en wordt minister van Financiën Wopke Hoekstra op zijn eerste Prinsjesdag gevolgd.

Opiniepanel
Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel komt in de uitzending met de resultaten van een nieuw onderzoek over de plannen van het kabinet-Rutte III. De koopkrachtcijfers gaan erop vooruit, maar merken mensen dat wel in hun eigen portemonnee?

EenVandaag is elke maandag tot en met zaterdag, ook op deze Prinsjesdag 2018, om 18.15 uur te zien op NPO 1. Lees hier meer over EenVandaag.

Tags: mark rutte, kabinet, vicepremier, onderzoek, minister, interview, politiek, eenvandaag, uitzending, media, minister president, prinsjesdag, ministers, torentje, wopke hoekstra, npo, tv-programma, verslaggever, koopkrachtcijfers, rijksbegroting, portemonnee, reportage, kajsa ollongren, npo 1, rutte iii, kabinet-rutte iii, dividendbelasting, gesprek, exclusief

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »