Heel Holland Bakt start met 500 bakkers

Heel Holland Bakt start met 500 bakkers
Astronomisch aantal bakkers in de strijd voor 10 finaleplekken

Actueel

Bijzonder nieuws uit het Omroep Max- kamp vandaag: Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, dat op zondag 9 december voor het eerst op de televisie te zien zal zijn, start met een 'voorronde' met maar liefst 500 bakkers!

De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt
Op zondag 9 december kunt u dus weer ouderwets, lekker voor de open haard, naar de bakcompetitie kijken. Dit jaar dus met een extra aflevering, waarin 500 bakkers op jacht gaan naar een plek in de iconische 'tent', om zo kans te maken op de titel 'Thuisbakker van 2018'.

Mysterieuze Facebookpost
Toen op social media de bovenstaande mysterieuze post verscheen, kon men er maar niet achterkomen wat het toch betekende. Een aantal fanatieke HHB-fans ontrafelde het toch, voordat Max het bericht naar buiten bracht. Naast de ouderwetse zondagavond is ook de wekelijkse talkshow Smaakt naar Meer terug, waarin HHB-coryfee André van Duin de bakweek met u doorneemt.

__Heel Holland Bakt is vanaf 9 december vanaf 20:30 terug, bij Omroep Max op NPO1. __

Tags: tent, media, televisie, kamp, jacht, omroep, social media, heel holland bakt, holland, bakkers, status, zondag, ouderwets, omroep max, nieuws, facebookpost, start, fans, post, smaakt naar meer, plek, npo1, zondagavond, kijken, talkshow, seizoen, voorronde

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »