Filmrecensie: A Simple Favor

Filmrecensie: A Simple Favor
Blake Lively en Anna Kendrick in film vol stijl en cynische humor

Bioscoop

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en kreeg de unieke kans om A Simple Favor met Blake Lively al een week eerder te zien. Doe de woorden cynische humor, sexy, stijlvol, mysterie en intriges en een scheut martini in een cocktailglas, en je hebt een heerlijke film. Lees hier de recensie van A Simple Favor.

Verhaal
Stephanie is de wat naieve vrolijke moeder en vlogger. Haar 'beste vriendin', de stijlvolle Emily, vraagt haar om haar zoontje Nicky mee te nemen uit school. Emily komt haar zoontje echter niet meer ophalen, en ze reageert ook niet op telefoontjes. Stephanie probeert de waarheid te achterhalen, en wordt hierbij bijgestaan door Emily's echtgenoot Sean. De zoektocht vol geheimen duikt in een duister verleden van Emily die het daglicht slecht kan verdragen.

Beoordeling van Gids.tv
Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, deze film is scherp, eigenzinnig, raar, lekker, mysterieus, humoristisch maar bovenal best wel orgineel. Het actrices spelen de twee vriendinnen indrukwekkend goed, en dat is heerlijk om naar te kijken. De komische Anna Kendrick die in deze film ook haar andere kant laat zien, is briljant. De arrogante, beeldschone en vreemde Blake Lively is goed en soms tenenkrommend goed. Daarbij zet Henry Golding (bekend van Crazy Rich Asians) tussen dit vrouwengeweld een prima rol neer. En laten we de heerlijke Franse soundtrack niet vergeten. Deze film is een dikke aanrader voor mensen die houden van intrige en mysterie. Want waar is Emily?

Gids.tv bekijkt alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Cast
Naast Anna Kendrick (Pitch Perfect 2) en Blake Lively (The Shallows) zijn ook Henry Golding (Crazy Rich Asians), Eric Johnson (Fifty Shades Freed) en Rupert Friend (The Boy in the Striped Pyjamas) te zien in deze film. De regie is voor Paul Feig (Bridesmaids).

A Simple Favor is vanaf 27 september 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Misdaad, Thriller, Mysterie. Tijdsduur: 117 minuten. Bekijk hier de trailer van de film.

Tags: school, film, bioscoop, echtgenoot, mysterie, verdwijning, acteren, humor, emily, martini, ophalen, recensie, beoordeling, vreemde, bus, daglicht, anna kendrick, blake lively, vlogger, moeder, verdragen, positief, sexy, soundtrack, vriendinnen, filmrecensie, kijken, waarheid

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »