Ajax - PSV live op tv

Ajax - PSV live op tv
Strijd om kampioenschap Eredivisie

Sport :

Met nog acht wedstrijden te gaan is de topper Ajax - PSV in de Eredivisie op zondag 31 maart om 16.45 uur een cruciale wedstrijd. Sportzender FOX Sports zendt de wedstrijd live op tv uit.

Voorsprong PSV
Landskampioen PSV staat na 26 wedstrijden vijf punten voor op uitdager Ajax. Ajax lijkt normaal gesproken alleen bij verlies uitgeschakeld te zijn voor de titel. Bij winst lopen de Amsterdammers in tot een achtertstand van twee punten.

Uitgebreid tv-verslag
Al vanaf 10.00 uur wordt er op FOX Sports vooruitgeblikt op Ajax - PSV in De Tafel van Kees. De voorbeschouwing vanuit het stadion begint om 15.30 uur op FOX Sports 3. Hoofdkanaal FOX Sports 1 begint na FC Utrecht - Feyenoord, rond 16.20 uur, aan de voorbeschouwing. De wedstrijd begint om 16.45 uur. Na afloop is een uitgebreide nabeschouwing te zien.

Geen abonnee?
FOX Sports 1 en 3 zie je bij Ziggo op de kanalen 421 en 423 en bij KPN op 221 en 223. Ben je geen abonnee van FOX Sports Eredivisie? Lees hier hoe je een FOX Sports dagpas koopt.

Ajax - PSV is zondag 31 maart om 16.45 uur te zien op FOX Sports 1. De voorbeschouwing begint op FOX Sports 3 al om 15.30 uur. Tijdens de wedstrijd zijn de doelpunten en na afloop is de samenvatting van Ajax - PSV te zien op Gids.tv.

Lees ook: Wanneer is Ajax - Juventus in de Champions League-kwartfinale?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV