PSV - Ajax live op tv

PSV - Ajax live op tv
Topper in de Eredivisie

Sport

De eerste topper van het Eredivisieseizoen gaat tussen PSV en Ajax. Op zondag 23 september nemer de huidige nummers één en twee van de competitie het tegen elkaar op in Eindhoven. FOX Sports zendt de wedstrijd live op tv uit.

Koploper
In het weekend na de eerste Champions League-wedstrijden in de groepsfase staat 'De Topper' op het programma. Landskampioen PSV heeft tot nu toe alle competitieduels gewonnen en gaat aan kop met 15 punten uit vijf wedstrijden. Ajax staat daar twee punten achter.

Champions League
Afgelopen week begon PSV in de groepsfase van de Champions League met een nederlaag bij FC Barcelona (4-0). Ajax won in eigen huis van AEK Athene (3-0). FOX Sports begint zondag om 15.45 uur met een extra lange voorbeschouwing op PSV - Ajax op FOX Sports 3. Op FOX Sports 1 begint de uitzending om 16.20 uur, na FC Groningen - AZ.

PSV - Ajax is zondag 23 september om 16.45 uur te zien op FOX Sports 1 en 3. De voorbeschouwing begint op FOX Sports 3 al om 15.45 uur. Na afloop zijn op die zender ook alle interviews te zien.

Tags: voetbal, sport, wedstrijd, psv, fc barcelona, ajax, live, uitzending, eindhoven, landskampioen, competitie, zender, FOX Sports, nederlaag, fox, psv - ajax, live op tv, fox sports 1

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »