Netflix review: Iron Fist seizoen 2

Netflix review: Iron Fist seizoen 2
Tweede seizoen maakt 'ijzeren' vuist naar kritieken

Kijktip

Vanaf 7 september is het tweede seizoen van Iron Fist te zien op Netflix. Na 3 weken is het dus wel tijd voor een reviewtje van Gids.tv. Maakt 'de man met de ijzeren hand' een goede indruk? En is het de moeite waard om de serie te kijken?

Serieuze kritieken
Het eerste seizoen van Iron Fist was, op zijn zachtst gezegd, geen groot succes. De serie en zijn hoofdrolspeler, Finn Jones in de rol van Danny Rand, de Iron Fist, werden door zowel critici als fans op vele vlakken bekritiseerd.

Meer menselijkheid en betere actie
Het tweede seizoen maakt veel goed. Mede door de komst van een nieuwe showrunner, Raven Metzner (Sleepy Hollow), lijkt dit seizoen wel een hele andere identiteit te hebben. De actiescenes zijn overweldigend, het acteerwerk is levensecht en de uitwerking en emoties van de Fist en de slechterik, Davos, werkelijk goed uitgewerkt.

De avonturen van Colleen Wing
Toch was, net als vorig seizoen, de verschijning van Finn Jones' Iron Fist niet de interessantste. De martial-arts specialiste Colleen Wing, die dit seizoen op een romantische manier met de Iron Fist was verbonden, was het interessantste karakter van het seizoen. En de twist zagen we niet aankomen...

Iron Fist is vanaf 7 december te zien. Hier kun je direct beginnen met kijken!

Tags: actie, arts, netflix, serie, davos, identiteit, emoties, slechterik, review, fans, karakter, sleepy hollow, seizoen 2, kijken, iron fist, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »