Allereerste beelden: Joaquim Phoenix als The Joker

Allereerste beelden: Joaquim Phoenix als The Joker
Van criminele clown tot Batman's grootste schurk

Nieuws :

De eerste beelden zijn binnen voor de nieuwe, bijzondere DC-film The Joker. Regisseur Todd Philips deelde deze week een foto van hoofdrolspeler Joaquin Phoenix als Arthur Fleck, de alter-ego van Batman's grootste schurk.

:[img:google](url:"http://www.itsonlyamovie.nl/wp-content/uploads/2018/09/Joker.jpg" title:"Eerste beelden nieuwe Joker")

Nog even de criminele clown
De eerste beelden van Phoenix zien er nog niet zo snel uit als de welbekende Joker, zoals Heath Ledger hem bijvoorbeeld portreteerde in The Dark Knight. De versie van de Phoenix-Joker staat dan ook nog niet bekend als de Batman-villain, maar zit nog wat eerder in zijn leven. Volgens het concept van een van de bekendste Joker-strips, The Killing Joke, is Joker nog een criminele clown, bekend onder de naam Arthur Fleck. Veel meer details kennen we nog niet.

Eerste bewegende beelden
Ook zagen we deze week de gelekte, eerste bewegende beelden van Phoenix in de rol van Fleck. De scene kunnen we nog niet plaatsen. Ook is er nog geen originele titel bekend, en is er ook nog geen trailer uit. Volgend jaar komt de film uit, met naast Joaquin Phoenix o.a. Robert de Niro (The Godfather) en Zazie Beetz (Deadpool 2).

Wanneer er meer over the Joker bekend wordt, laat Gids.TV je dat weten!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV