Dit zijn de deelnemers van het realityprogramma Wereldreis op Wielen

Dit zijn de deelnemers van het realityprogramma Wereldreis op Wielen
Gezinnen maken grote reis

Nieuws

Het nieuwe SBS6-realityprogramma Wereldreis op Wielen gaat eind oktober van start. Twee gezinnen en twee duo's laten alles in Nederland achter zich en beginnen aan een wereldreis met een huis op wielen.

Karavaan
De deelnemers maken een reis van 20.000 kilometer. In een karavaan met kleine huisjes op wielen proberen ze om vanuit Canada het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika te bereiken. De avonturen, uitdagingen en strubbelingen van de gezinnen en duo's zijn in het realityprogramma te zien.

Deelnemers Wereldreis op Wielen:

 • Familie Wooning
  Vader Bram (33), moeder Martine (34) en hun twee dochters Marley (4) en Vesper (2) uit Den Haag. De familie is reislustig en gek van koken.

 • Familie Gerritsen
  Vader Ferry (36), moeder Mariska (35), zoon Boaz (10), dochter Tirza (8) en zoon Benjamin (6) uit Veenendaal. De familie is net terug van een tweejarig avontuur in Australië, waar ze werkten, woonden en naar school gingen.

 • Sonny en Jaydi
  Sonny (25) is de eigenaar van een zonnebankstudio en Jaydi (19) is zijn vriendin. Ze komen uit Zandvoort en zijn nu 1,5 jaar samen.

 • Lianne en Rinke
  Lianne (29) en Rinke (29) wonen in Amsterdam en moeten keuzes maken, maar ze weten nog niet goed welke. Ze willen nu vooral experimenteren, avonturieren en ervaren.

Lianne & Rinke, familie Wooning, Jaydi & Sonny, familie Gerritsen

Klein huisje
De deelnemers krijgen allemaal een klein huisje op wielen, een beperkt startbudget en de verplichting om als groep bij elkaar te blijven. Met de beroemde Pan American Highway als uitgangspunt reizen ze van Noord- naar Zuid-Amerika. Lees hier meer over Wereldreis op Wielen.

Wereldreis op Wielen is vanaf maandag 22 oktober wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6.

Tags: amerika, nederland, canada, zuid amerika, wereldreis, dochters, dochter, koken, reizen, tv-programma, kilometer, uitdagingen, avontuur, deelnemers, sbs6, wielen, highway, moeder, vader, familie, reis, zoon, duo, realityprogramma, wereldreis op wielen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »