Nieuw op Netflix: The Good Place Seizoen 3

Nieuw op Netflix: The Good Place Seizoen 3
Hitserie komt wekelijks met nieuwe aflevering

Kijktip

De herfst is traditioneel de tijd van het jaar om weer eens lekker een sitcom te kijken. En geen enkele sitcom is zo slim en gevat als The Good Place, die vanaf 28 september te zien is met haar nieuwe seizoen. Hiervan verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering op Netflix.

Bijzondere sitcom
The Good Place is eigenwijs, op zijn minst bijzonder te noemen. In het eerste seizoen komt hoofdkarakter Eleanor om in een supermarkt-incident. Eenmaal in het hiernamaals zijn ethische criteria doorslaggevend. Heb je vaak een vriend getroost (+4,98 punten) en minder vaak een liquidatie hebt gepleegd (-433115,25 punten), kom je in de Good Place. Zo ook Eleanor. Dat is wel wat anders dan de koffietentjes, barren en appartementen waar veel sitcoms hun vaste stek hebben

Ethische dillema vs de lach
'De slimste sitcom van het moment' werkt volgens twee ingrediënten: In elke aflevering zit een ethisch dillema, en de lach en de grap moet een doordenker zijn. Er zitten dan ook veel beeldgrappen in, waarvoor je eerst twee keer moet kijken. Doordat de serie geproduceert wordt door NBC, komt er dus ook Netflix elke week een aflevering uit. En dit seizoen gaat bijzonder worden... Kijk hier voor alle serie informatie en om direct te kijken.

Cast
Kristen Bell (Frozen) speelt Eleanor. Verder spelen ook Ted Danson (CSI: Crime Scene Investigation) en William Jackson Harper (Paterson) mee.

The Good Place is vanaf 28 september elke week met een nieuwe aflevering op Netflix te zien!

Tags: supermarkt, tv-serie, netflix, grap, herfst, serie, frozen, appartementen, liquidatie, criteria, scene, NBC, vriend, incident, paterson, kristen, csi crime scene investigation, csi, sitcom, seizoen 3, kijken, kristen bell, seizoen, the good place, william jackson harper

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »