FOX gaat The Walking Dead seizoen 9 midden in de nacht uitzenden

FOX gaat The Walking Dead seizoen 9 midden in de nacht uitzenden
Direct na Amerikaanse uitzending op tv

Nieuws

De Nederlandse zender FOX gaat The Walking Dead seizoen 9 al direct na de Amerikaanse uitzending op tv uitzenden. Midden in de nacht kunnen de grootste fans al direct naar de serie kijken. Daarnaast is er een wekelijkse uitzending op dinsdagavond.

Nachtuitzending
Direct na de Amerikaanse uitzending zijn de afleveringen in de nacht van zondag op maandag te zien op FOX. Om 03.30 uur kun je de aflevering dan al direct bekijken. Alphons Martens, Director Programming FOX, zegt daarover: "Het is voor het eerst dat we een complete serie direct na Amerika uitzenden. Al maanden kijken fans uit naar dit bijzondere negende seizoen."

Dinsdagavond
Liefhebbers kunnen de aflevering uiteraard ook opnemen en later bekijken of op dinsdagavond inschakelen. Dan zendt FOX om 22.00 uur ook elke week een nieuwe aflevering uit. Lees hier meer over seizoen 9 van The Walking Dead en lees hier meer over The Walking Dead in het algemeen.

The Walking Dead is vanaf 8 oktober wekelijks in de nacht van zondag op maandag om 03.30 uur en op dinsdag om 22.00 uur te zien op FOX. FOX vind je op kanaal 11 (o.a. Ziggo) of 14 (o.a. KPN).

Tags: amerika, kpn, uitzending, ziggo, tv-serie, serie, zender, the walking dead, fox, nacht

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »