WK-play-off Nederland - Denemarken live op tv

WK-play-off Nederland - Denemarken live op tv
Nederlandse voetbalvrouwen strijden om startbewijs

Sport

Vier landenteams, waaronder de Nederlandse vrouwen, strijden nog om één ticket voor het WK voetbal in 2019. De OranjeLeeuwinnen spelen in de halve finales van de play-offs tegen Denemarken. Veronica zendt beide wedstrijden live uit.

Herhaling EK-finale
De heenwedstrijd is op vrijdag 5 oktober om 20.00 uur in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Denemarken was de tegenstander van Nederland in de EK-finale in 2017. Oranje won toen met 4-2. Na een heen- en terugwedstrijd tegen Denemarken volgt een finale tegen België of Zwitserland in november om het laatste WK-ticket.

Presentatie en analyse
Hélène Hendriks presenteert de uitzending. Anouk Hoogendijk geeft de analyse en het commentaar wordt gegeven door Wytse van der Goot. Om 19.30 uur begint de voorbeschouwing, terwijl de wedstrijd om 20.00 uur begint. Na afloop is Veronica Inside vanaf 22.00 uur te zien.

Nederland - Denemarken is vrijdag 5 oktober om 20.00 uur te zien op Veronica. De return Denemarken - Nederland wordt op dinsdag 9 oktober om 18.00 uur gespeeld en uitgezonden op Veronica.

Tags: voetbal, vrouwen, sport, wedstrijd, nederland, oranje, live, WK voetbal, presentatie, uitzending, denemarken, breda, zwitserland, play-offs, stadion, anouk hoogendijk, tegenstander, veronica, analyse, commentaar, ticket, Rat Verlegh Stadion, play-off, live op tv, veronica inside

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »