Beau gaat opnieuw daklozen helpen in Het Rotterdam Project

Beau gaat opnieuw daklozen helpen in Het Rotterdam Project
Strijd om van de straat te komen

Nieuws :

Na daklozen in Amsterdam (The Amsterdam Project) gaat Beau van Erven Dorens nu ook daklozen in Rotterdam helpen om van de straat te komen. Hij gaat vijf personen volgen en helpen in het nieuwe programma Het Rotterdam Project.

Veerkracht en lef
De vijf daklozen proberen met de hulp van Van Erven Dorens, het Leger des Heils en een team van experts het leven weer richting te geven. "Ze moeten het zelf willen en zelf doen, met doorzettingsvermogen, veerkracht en hetzelfde lef waarmee ze zich jarenlang op straat overeind hebben weten te houden", laat RTL weten.

10.000 euro
De daklozen krijgen ook een pinpas met 10.000 euro. Beau van Erven Dorens: "Met dit geld kunnen zij bijvoorbeeld een deel van hun schulden aflossen of een kamer huren. En dan kunnen ze gaan nadenken: hoe krijg ik mijn leven weer op de rit? Geld is daarin essentieel." Lees hier meer over Het Rotterdam Project.

Het Rotterdam Project is vanaf dinsdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gaat opnieuw daklozen helpen in Het Rotterdam Project of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: amsterdam, rotterdam, daklozen, leger des heils, schulden, pinpas, nadenken, aflossen, tv-programma, rtl, geld, beau van erven dorens, team, hulp, straat, rtl 4, het rotterdam project


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV