Filmrecensie: Venom

Filmrecensie: Venom
Na Spider-Man is Tom Hardy nieuw slachtoffer van alien symbioot

Film :

Vanaf deze week is de nieuwe superheldenfilm Venom te zien in de Nederlandse bioscopen. Met een gigantische reclamecampagne werd er hoog ingezet op deze nieuwe productie met topacteur Tom Hardy in de hoofdrol. Lees hier de filmrecensie van Venom.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal van deze anti-held
Eddie Brock is een lastige onderzoeksjournalist die aanvoelt dat techgoeroe Carlton Drake, eigenaar van het bedrijf Life Foundation, niet deugt. Dat instinct blijkt juist: Drake haalt buitenaardse organismes uit de ruimte die hij wil kruisen met mensen. Dat gebeurt per ongeluk met Brock als hij op een avond in het lab van Drake is.

Beoordeling van Gids.tv
De verwachtingen waren hooggespannen voor de nieuwe Marvelfilm in samenwerking met Sony Pictures. De echte superheldenfans weten natuurlijk dat het levensgevaarlijke symbioot in Spider-Man 3 ook al te zien was. Deze alien weet nu ook Tom Hardy te vinden. Dat zorgt voor een aantal grappige momenten.

Rommelig en slordig
Jammer genoeg blinkt de film nergens in uit. Wanneer de finale eraan zit te komen wordt het camerawerk rommelig en slordig, wat afbreuk doet aan de hele film. Dit hebben we absoluut beter gezien in andere Marvelfilms. Het is een beetje een gemiste kans, maar voor liefhebbers wel een aardig tussendoortje.

Cast
Naast Tom Hardy (Dunkirk) en Michelle Williams (The Greatest Showman) zijn ook Riz Ahmed (The Sister Brothers) en Reid Scott (Home Again) te zien in deze film. De regie is van Ruben Fleischer (Gangster Squad).

Venom is vanaf 4 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Science Fiction. Bekijk hier de trailer van de film.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Filmrecensie: Venom of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV