Captain America-acteur Chris Evans kondigt afscheid aan

Captain America-acteur Chris Evans kondigt afscheid aan
Evans hangt zijn schild aan de wilgen

Nieuws :

Chris Evans heeft zijn laatste opnames van de nieuwe kaskraker Avengers 4 gehad. In een tweet liet hij doorschijnen dat het ook zijn laatste kunstjes ooit is als Captain America in de Marvel Cinematic Universe (MCU), en bedankt iedereen voor de geweldige tijd.

In de laatste dagen van de reshoots van Avengers 4 heeft Chris Evans officieel al zijn scenes geschoten. De dagen van Steve Rogers lijken daarmee geteld. Bekijk hier zijn tweet:

In 2011 startte Evans' Captain America-avontuur in The First Avenger. In 2012 was hij de leider van The Avengers, waarna hij nog een rol had in zijn twee sequels (The Winter Soldier en Civil War), de sequels van the Avengers (Age of Ultron en Infinity War) en in o.a. Spider-Man Homecoming

De vraag die nog blijft hangen: Blijft er wel een Captain America in de MCU? Misschien dat een van zijn vrienden, Bucky Barnes (Sebastian Stan) of Sam Wilson (Anthony Mackie) het over kan nemen? We blijven het volgen!

Al het laatste Marvel- en filmnieuws volgt u op Gids.TV!


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Captain America-acteur Chris Evans kondigt afscheid aan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier