Young Sheldon voor het eerst op Nederlandse tv

Young Sheldon voor het eerst op Nederlandse tv
Eindelijk is de Big Bang Theory spin-off te zien

Kijktip

In Amerika is hij al twee seizoenen onderweg, maar in Nederland is hij vanaf maandag 8 oktober voor het eerst te zien: Young Sheldon, de bijzondere spin-off serie van de hitserie Big Bang Theory.

Verhaal
Young Sheldon vertelt het verhaal van Sheldon Cooper, het bijdehandje van Oost-Texas. Een pain-in-the-ass voor familie, vriendjes, klasgenootjes en leraren op de middelbare school. In een regio waar kerk en sport de wereld domineren, zoekt jonge Sheldon (Iain Armitage) naar zijn eigen identiteit. Jim Parsons, de volwassen Sheldon in BBT, spreekt de voice-over in.

Eindelijk op tv
We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de populaire spin-off dan op tv. Maar vanaf maandag 8 oktober zie je elke week een dubbelaflevering op Comedy Central, te zien op Ziggo kanaal 15 en KPN kanaal 12. Kijk hier voor alle informatie over Young Sheldon.

Young Sheldon is vanaf maandag 8 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op Comedy Central

Tags: sport, school, amerika, kpn, nederland, texas, ziggo, kerk, middelbare school, tv-serie, leraren, comedy, serie, big bang, volwassen, identiteit, regio, jim parsons, big, familie, voice-over, comedy central, maandag, hitserie, bang

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »