Top 5 films met Denzel Washington op Netflix

Top 5 films met Denzel Washington op Netflix
American Gangster, Flight en meer

Kijktip

Acteur Denzel Washington ontvangt volgend jaar van het American Film Institute een Lifetime Achievement Award. De 63-jarige Washington wordt door de voorzitter van het filminstituut, Howard Stringer, geprezen om zijn innerlijk en acteerprestaties. Dat meldt The Hollywood Reporter. Reden voor een feestje met hieronder de beste films op Netflix met Denzel Washington in de hoofdrol.

1. American Gangster (2007)
Zet Denzel Washington met topregisseur Ridley Scott (Gladiator) bij elkaar, verzamel daar nog een fantastische cast bij en je hebt een misdaadfilm waar je u tegen zegt. Genomineerd voor bijna alle filmprijzen die er maar bestaan. Bekijk hier de trailer van American Gangsters.

2. Fences (2016)
Washington en Viola Davis schitteren in deze verfilming van het beroemde toneelstuk van August Wilson. De setting van de film is compact en geeft soms het gevoel van een toneelstuk, maar het acteerwerk is daarentegen groots. Prachtig drama over een familie dat op instorten staat. Lees hier meer over Fences.

3. Flight (2012)
Als geroutineerde piloot zet hij een groot vliegtuig met een spannende noodlanding veilig aan de grond. Hij is de held van dit waargebeurde verhaal, maar dat draait volledig om als blijkt dat er meer aan de hand is. Ook hier is Denzel Washington op zijn best. Bekijk hier de trailer van de film Flight.

4. Safe House (2012)
Niemand is veilig in deze actiethriller. In een totaal andere rol laat Washington zichzelf zien als beruchte crimineel. Tegenspeler is Ryan Renolds (Deadpool), die de boel moet opknappen. Bekijk hier de trailer van Safe House.

5. The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)
Een New Yorkse metro wordt gekaapt en de kapers eisen een grote som geld. Met John Travolta in betere tijden als schurk van het stuk. Bekijk hier de trailer van de film The Taking of Pelham 1 2 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Tags: crimineel, washington, vliegtuig, voorzitter, film, piloot, noodlanding, regisseur, metro, bioscoop, netflix, acteur, trailer, verfilming, top 5, hollywood, filmprijzen, toneelstuk, gangster, flight, 2009, feestje, deadpool, geld, 2007, denzel washington, john travolta, ridley scott, ryan reynolds, viola davis, kapers, davis, gladiator, american gangster, fences, life, familie, award, on demand, drama, beste films

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »