Top 5 leukste kinderfilms in de bioscoop

Top 5 leukste kinderfilms in de bioscoop
Zin in de herfstvakantie met Smallfoot, Superjuffie en meer

Film :

In de komende weken zijn de herfstvakanties in Nederland. Voor kinderen een heerlijke week vrij om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan de bioscoop. Gids.tv maakte een selectie. Bekijk hier onze top 5 van kinderfilms die in oktober op het witte doek te zien zijn.

1. Smallfoot (vanaf 3 oktober)
Leuke animatiefilm voor het hele gezin. Een Yeti-gemeenschap komt erachter dat de 'mens' bestaat. Voor de Nederlandse versie zijn onder anderen stemmen van Jan Versteegh en Romy Moneiro te horen in de film. Bekijk hier de trailer van de film Smallfoot.

2.Superjuffie (vanaf 10 oktober)
Als een groene tornado schiet ze door de lucht. Juf Josje is bijzonder. Ze kan met dieren praten en komt in actie als er gevaar is. Bovendien geeft ze nog een paar mooie levenslessen mee. Met Carly Wijs en Harry Piekema. Bekijk hier de trailer van Superjuffie.

:article:img

3. The House With A Clock In Its Walls (vanaf 27 september)
De jonge wees Lewis komt er al heel snel achter dat zijn oom een bijzondere man is. Halloween op zijn best met Jack Black en Cate Blanchett in de hoofdrol. Geschikt voor negen jaar en ouder. Bekijk hier de trailer van The House With A Clock In Its Walls.

Lees ook de filmrecensie van The House With A Clock In Its Walls.

4. Elvy's Wereld So Ibiza! (vanaf 27 september)
Critici waren niet zo te spreken over deze film, maar dat mag de pret niet drukken. De nieuwe generatie loopt ermee weg. Met bijrollen voor Irene Moors en Sylvie Meis. Bekijk hier de trailer van de film Elvy's Wereld So Ibiza!.

5. Zwaar verliefd (vanaf 11 oktober)
Als afsluiter een Nederlandse romcom. De hoofdrolspeelster is een succesvolle dierenarts, maar op liefdesgebied gaat het niet over rozen. Dan komt ze de knappe meubelmaker Ruben tegen. Met Barbara Sloesen en Jim Bakkum in de hoofdrol. Bekijk hier de trailer van de film Zwaar verliefd!.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV