SBS6 komt met Saved by the Bell, waarin kinderen BN'ers interviewen

SBS6 komt met Saved by the Bell, waarin kinderen BN'ers interviewen
Verrassende vragen en ludieke opdrachten

Nieuws :

In 2019 zendt SBS6 een nieuw programma uit, waarin bekende Nederlanders worden ondervraagd door een groep kinderen. Ook krijgen ze ludieke opdrachten in Saved by the Bell.

Grappige en serieuze vragen
Beroemde acteurs, artiesten en sporters praten regelmatig met journalisten, maar krijgen in dit tv-programma te maken met twintig enthousiaste kinderen tussen de acht en twaalf jaar oud. In elke aflevering stellen zij aan twee bekende Nederlanders grappige, ontwapenende maar zeker ook serieuze vragen.

Een still uit Au Tableau, de originele, Franse versie van dit programma. Ook president Macron deed mee [foto bovenaan].

Opdrachten
De BN'ers doen ook een aantal ludieke opdrachten. Kan een topatlete ook op hoge hakken rennen? Weet een bekende rapper hoe je afval moet scheiden? Hoe goed is een voetballer in dictee? En kan een cabaretier een zelfportret tekenen? Lees hier meer over Saved by the Bell.

Saved by the Bell is in het voorjaar van 2019 te zien op SBS6. Zodra er meer bekend is over uitzenddata en de deelnemende BN'ers, lees je dat op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SBS6 komt met Saved by the Bell, waarin kinderen BN'ers interviewen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: bekende nederlanders, rennen, dictee, journalist, cabaretier, zelfportret, voetballer, tv-programma, hakken, rapper, sbs6, kinderen, tekenen, saved by the bell


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV