Dit zijn de gasten van Waar is De Mol? 2018

Dit zijn de gasten van Waar is De Mol? 2018
Reisprogramma van Johnny keert terug

Nieuws

Met de terugkeer van Johnny de Mol bij SBS6 keert ook zijn programma Waar is De Mol? terug op televisie. Dit najaar gaat hij opnieuw op reis met BN'ers. De eerste gasten zijn inmiddels bekend.

Reisgenoot
Het nieuwe seizoen heeft een nieuw element: elke BN'er mag een reisgenoot meenemen. Volgens SBS6 is het nieuwe seizoen "spraakmakend dankzij openhartige gesprekken, prachtige locaties, heel veel humor en ontroerende momenten".

Dit zijn de gasten van Waar is De Mol? 2018:

  • Humberto Tan en zijn oudste dochter Isa fotograferen in Canada ijsberen in het wild.
  • Mindf*ck-presentator Victor Mids en twee beste vrienden Oscar en Dylan reizen van Los Angeles naar Las Vegas.
  • Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust en haar tweelingzus Marja, groot fans van ABBA, maken een roadtrip door Scandinavië.
  • Bondscoach Ronald Koeman en zijn zoon Tim gaan naar Argentinië voor een reis die vooral in het teken van voetbal zal staan.
  • Rapper Lil' Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op reis door Tanzania en Zanzibar.
  • Actrice Georgina Verbaan gaat met haar beste vriend Patrick Martens en haar vader naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien.

Overige BN'ers
Er zijn nu vier BN'ers die met Johnny de Mol op reis gaan bekend. Zodra er meer gasten bekend zijn, lees je dat hier op Gids.tv. Lees hier meer over Waar is De Mol?

Waar is De Mol? is vanaf dinsdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.

Tags: voetbal, ronald koeman, interview, canada, presentator, televisie, abba, los angeles, dochter, reizen, wild, las vegas, humor, bondscoach, tv-programma, ijsberen, humberto tan, fotograferen, sbs6, ellie lust, johnny de mol, victor mids, mindf ck, spraakmakend, reis, zoon, roadtrip, waar is de mol

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »