Na GLORY nu ook de UFC naar Veronica?

Na GLORY nu ook de UFC naar Veronica?
Voetbal en vechten maken sportieve zender John de Mol

Sport

Veronica, een zender van John de Mol's Talpa TV, lijkt weer een sportcompetitie rijker te worden. De UFC (Ultimate Fighting Championship) gaat misschien een onderdeel worden van de - nu al volle - sportprogrammering van Veronica.

Voetbal en vechtsport
Hiermee zou de UFC de tweede vechtsport van Veronica kunnen worden. Eerder kocht De Mol het GLORY Kickboksen al op, mede door het doorslaande succes van Rico Verhoeven in die competitie. De wat onbekendere kooivechtcompetitie UFC zou door deze koop het imago van Veronica verder kunnen verstevigen: Voetbal en vechtsporten als twee pijlers.

Helaas voor FOX Sports
FOX Sports, die naast het Eredivisievoetbal ook een buitenlands abonnement bezitten (waar onder anderen het tenni, buitenlands voetbal en de UFC op worden uitgezonden), zouden hiermee de rechten op het kooivechtspektakel verliezen. Dat zou wel eens het einde kunnen betekenen van het buitenlands abonnement, omdat ook veel buitenlands voetbal al is weggekocht.

Veronica heeft nog niets bevestigd. Zodra dit het geval is, laten we dat op Gids.tv natuurlijk weten!

Tags: voetbal, vechtsport, talpa, kickboksen, competitie, imago, john de mol, verstevigen, abonnement, fighting, veronica, zender, rico, Ufc, FOX Sports, glory, rico verhoeven, fox, rechten

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »