Iron Fist seizoen 3 gecancelled door Netflix

Iron Fist seizoen 3 gecancelled door Netflix
Voorlopig geen nieuw seizoen

Nieuws

Marvel Netflix-serie Iron Fist krijgt voorlopig geen derde seizoen. Dit meldt Netflix op haar perspagina.

Net na tweede seizoen
Netflix kwam in september nog met een tweede seizoen van de serie, maar dit was blijkbaar niet genoeg om de serie nog langer op het schema te houden. We zullen Finn Jones' Danny Rand dus voorlopig niet in zijn eigen serie zien.

Heroes for Hire?
Er is een aantal scenario's mogelijk: de serie krijgt een derde seizoen. Deze is dan niet op Netflix te zien, maar op de nieuwe Disney Streaming Service. Een andere optie is dat er inderdaad geen derde seizoen komt, maar dat Iron Fist op zal duiken in de series van de andere helden, bijvoorbeeld Luke Cage. Een derde optie in een spin-off serie over de Heroes for Hire, een team die in de Marvel Comics vaak bestond uit Luke Cage en Iron Fist.

Luke Cage/Power Man & Iron Fist als de Heroes for Hire

Marvel Netflix blijft
Voorlopig betekent dit niet het einde van Marvel Netflix. In oktober krijgen we een nieuw seizoen van Daredevil, terwijl ook Punisher nog in de rij staat voor een derde seizoen.

Alle informatie rondom de Marvel Netflix-series volg je hier op Gids.tv.

Tags: tv-serie, netflix, duiken, streaming, serie, disney, scenario, team, luke cage, daredevil, marvel, nieuw seizoen, comics, seizoen 2, iron fist, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »