Nieuw seizoen Anita wordt opgenomen in vrouwengevangenis

Nieuw seizoen Anita wordt opgenomen in vrouwengevangenis
Achter gesloten deuren krijgt nieuwe dimensie

Nieuws

Anita Witzier wordt vanaf 22 oktober weer opgenomen. In het nieuwe seizoen van Anita wordt opgenomen neemt Anita een kijkje achter gesloten deuren bij een vrouwengevangenis.

Mooie gesprekken
Anita gaat op bezoek in de Penitentiaire Inrichting Nieuwersluis. Deze inrichting is erg gesloten, waardoor er maar weinig buitenstaanders binnenkomen. Anita gaat daar in gesprek met medewerkers en gedetineerde, en loopt met ze mee.

Strenge controle
In de eerste aflevering komt Anita de gevangenis binnen op de afdeling visitatie. Ze wordt ook zelf uitgebreid gecontroleerd op drugs en andere smokkelwaar. Daarna maakt ze kennis met de gedetineerden in het huis van bewaring.

Bijzondere verhalen
Anita ontmoet in de inrichting onder andere gedetineerde Carola, die haar man heeft bedreigd met een broodmes omdat hij naar de hoeren was geweest. In het gevangenisgedeelte zit Feride een straf uit van 10 jaar, omdat ze door haar gewelddadige man werd gedwongen om iemand van het leven te beroven. Bekijk hier over over Anita wordt opgenomen.

Anita wordt opgenomen is vanaf maandag 22 oktober om 22:10 te zien op NPO 1.

Tags: controle, gevangenis, hoeren, beroven, drugs, npo, huis van bewaring, gedetineerde, afdeling, visitatie, eerste aflevering, tv-programma, gedetineerden, inrichting, Anita Witzier, npo 1, nieuw seizoen, gesprek, kennis, maandag, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »