Deze Netflix-series en films zien we in de tweede helft van oktober

Deze Netflix-series en films zien we in de tweede helft van oktober
Brave, Daredevil en meer

Kijktip :

Het herfstachtige weer is in de eerste helft van oktober een beetje weggebleven... Misschien dat je in de tweede helft van oktober (met de herfstvakantie op komst!) wat meer tijd hebt voor Netflix-bingen. Dan heeft Gids.tv een aantal goede tips voor je op een rij gezet.

  • Django Unchained (vanaf 18 oktober)

Django Unchained is een kraker van formaat. De Tarantino-film uit 2012 was een regelrechte kaskraker. Met hoofdrollen voor Jamie Foxx (Amazing Spiderman 2) en Leonardo DiCaprio (Wolf of Wall Street) is dit slavernij-verhaal een enorme kijktip! Lees hier meer en bekijk Django Unchained.

  • Daredevil (vanaf 19 oktober)

Het derde seizoen van deze Marvel Netflix-serie is er een waar lang op is gewacht. De terugkeer van de Kingpin (Vincent D'Onofrio) en de komst van een mysterieuze Bullseye (Wilson Bethel) wordt dan ook beloond met de eerste lovende kritieken op Rotten Tomatoes. We kunnen niet wachten! Bekijk Daredevil op Netflix.

  • Haunted (vanaf 19 oktober)

Het Halloween-seizoen bereikt zijn hoogtepunt, en ook Netflix doet graag mee aan de horror-hype. De marketingtruc Netflix en Chills komt met Haunted goed tot zijn recht. Echte mensen vertellen echte verhalen, en acteurs spelen dit op de meest bizarre manier na. Voor de horrorliefhebbers een absolute kijktip. Bekijk Haunted.

  • Black Lighting (wekelijks, vanaf 16 oktober)

Schooldirecteur en part-time superheld Jefferson Pierce (Black Lightning) is terug! Hij en zijn twee super-dochters gaan ook dit seizoen weer ten strijde tegen Tobias Whale, de dodelijkste politicus die je ooit gezien hebt. Van deze CW-serie is weer elke week een nieuwe aflevering te zien. Bekijk Black Lighting.

Overige tips
Om ook in de gaten te houden: het zevende seizoen van de groene pijl-en-boog-meester Arrow (vanaf 20 oktober elke week), Disney/Pixars pijl-en-boog-meesteres Brave (vanaf 15 oktober) en BBC-hitserie Bodyguard (vanaf 24 oktober), dat nu al is omgedoopt tot het nieuwe Homeland.

Houd Gids.tv in de gaten voor alle nieuwe releases op Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze Netflix-series en films zien we in de tweede helft van oktober of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV