Nu op Videoland: Bad Samaritan

Nu op Videoland: Bad Samaritan
Inbreken bij psychopaat David Tennant is geen goed idee

Kijktip

Sinds vorige week heeft Videoland er weer een prima thriller bij. Bad Samaritan gaat over twee inbrekers die een verkeerd huis uitkiezen. Dit verkeerde huis wordt hun nachtmerrie.

Inbreker in gewetensnood
Als Sean het huis betreedt om creditcards en waardevolle spullen te stelen, stuit hij op duistere geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen. Hij is zelf aan het inbreken en het grote dilemma dient zich aan: kan hij de politie wel waarschuwen terwijl hij zelf ook fout zit? Sean komt in gewetensnood en weet zich geen raad met de situatie.

Geschifte psychopaat
De jonge Ierse acteur Robert Sheehan doet het goed in de filmwereld. Hij schittert rond de kerstdagen ook in de blockbusterfilm Mortal Engines. Deze zeer getalenteerde filmster laat in deze thriller Bad Samaritan zien wat acteren is. Ook tegenspeler David Tennant zet een goede rol neer als geschifte psychopaat.

Filmrecensie
Bad Samaritan kan gezien worden als een leuke en spannende filmtip. De film is niet perfect, maar zeker wel vermakelijk. Lees hier de uitgebreide filmrecensie van Bad Samaritan van Gids.tv.

Bekijk hier nu de film Bad Samaritan op Videoland.

Tags: politie, missouri, film, creditcards, regisseur, thriller, acteur, inbrekers, inbreken, verkeerde huis, videoland, trailer, billboards, acteren, waarschuwen, horror, filmster, recensie, beoordeling, party, inbreker, fright, spullen, geheimen, daglicht, fout, robert sheehan, drama, filmrecensie, david tennant

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »