Videoland-filmrecensie: Me Before You

Videoland-filmrecensie: Me Before You
Sam Claflin en Emilia Clarke in film vol liefde en romantiek

Kijktip :

De wereld heeft liefde nodig en dat krijgt zij met de uiterst sympatieke film Me Before You. Vanaf 14 oktober is deze hartverwarmende film te zien op Videoland. De verfilming van Jojo Moyes’ bestseller Voor jou was een wereldhit. Lees hieronder de Videoland-recensie van Me Before You.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Zakenman raakt verlamd
Het verhaal van Me Before You draait het om de 35-jarige Will. Hij is een succesvol zakenman die met volle teugen van het leven geniet, tot hij wordt aangereden en vrijwel volledig verlamd raakt. Als zijn steenrijke ouders iemand zoeken die voor hem wil zorgen, wordt de 26-jarige Louisa zijn verzorgster. Deze dame heeft totaal geen ervaring in de moeilijke zorg die Will nodig heeft en ze heeft een bijzondere kledingstijl.

:article:img

Beoordeling van Gids.tv
Me Before You is een prachtige film. Om dat te zien moet je misschien wel Emilia Clarkes bewegende wenkbrauwen en haar personage als drakenmoeder uit Game of Thrones loslaten. De romantiek en liefde tussen Sam Claflin en Clarke spat van het scherm af. Daar kan geen enkele filmcriticus omheen.

Goed geoliede machine
Een hilarische scène is te zien als Louisa van Will als verjaardagcadeau geel-zwart gestreepte 'bumblebeekousen' krijgt. Me Before You is een goed geoliede machine die recht op zijn doel afgaat: de kijker naast een glimlach ook een brok in zijn keel laat krijgen met tranen tot gevolg.

Cast
Naast Emilia Clarke (Solo: A Star Wars Story) en Sam Claflin (Adrift) zijn ook Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Fallout) en Matthew Lewis (Harry Potter and the Sorcerer's Stone) te zien in deze film. De regie is van Thea Sharrock (The Hollow Crown).

Me Before you is vanaf 14 oktober op Videoland te zien. Genre: Romantiek, Drama. Tijdsduur: 106 minuten. IMDb-score 7,4. Bekijk de trailer of kijk de hele film Me Before You.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV