Filmrecensie: Smallfoot

Filmrecensie: Smallfoot
IJskoud avontuur waar de mens niet bestaat, of toch wel?

Film :

Vanaf begin oktober is de nieuwe animatiefilm Smallfoot te zien in de Nederlandse bioscopen. Een ijskoud avontuur voor alle leeftijden, waar stiekem ook nog een paar prachtige levenslessen in verwerkt zijn. Lees hier de filmrecensie van Smallfoot.

Lees hier de top 5 van de leukste kinderfilms tijdens de herstvakantie in de Nederlandse bioscopen.

De verschrikkelijke sneeuwman
Oude tradities, stenen die de waarheid vertellen en een yeti-bevolking die gelukkig is. Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme, jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Zijn dorpsgenoten geloven hem niet, maar langzamerhand lijkt alles erop te wijzen dat ze toch echt bestaan.

:article:img

Beoordeling van Gids.tv
De sympatieke yeti met de naam Migo neemt je mee in een grappig verhaal waar een paar belangrijke levenslessen in verwerkt zijn. Bijvoorbeeld de les dat angst een slechte raadgever is, maar ook dat je niet direct moet oordelen op uiterlijk. Voor kinderen is Smallfoot een hele leuke film, maar volwassen mensen genieten net zo hard mee. Leuk feit is dat Jan Versteegh de grote hoofdpersoon Migo Nederlands leven inblaast en Romy Monteiro de sterren van de hemel zingt. Een gezellige animatiefilm voor jong en oud.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Cast
Voor de Nederlandse versie is de stem te horen van Jan Versteegh (Pieter Konijn). Zangeres, musicalactrice en presentatrice Romy Monteiro maakt met de film haar inspreekdebuut. Voor de Amerikaanse versie is talkshowhost James Cordon te horen als de hoofdrolspeler Migo. De regie is van Karey Kirkpatrick (Over The Hedge).

Smallfoot is vanaf 3 oktober 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Animatie, Familiefilm. Tijdsduur: 97 minuten. Bekijk hier de trailer van Smallfoot.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV