Hoe laat is Kiki Bertens tijdens de WTA Finals 2018 live op tv?

Hoe laat is Kiki Bertens tijdens de WTA Finals 2018 live op tv?
Beste tennissters van de wereld tegen elkaar

Sport

Na het meest succesvolle jaar van haar carrière tot nu toe heeft de Nederlandse tennisster Kiki Bertens de halve finales van de WTA Finals bereikt. De acht beste vrouwelijke tennissers van de wereld nemen het deze week tegen elkaar op en FOX Sports International zendt de WTA Finals live op tv uit. De halve finales zijn zaterdag 27 oktober.

Toernooiopzet
Na de afmelding van Simona Halep kreeg Bertens als eerste reserve een uitnodiging voor wat gezien kan worden als een soort WK tennis. De acht beste speelsters zijn verdeeld over twee groepen van vier. Na drie groepswedstrijden spelen de nummers één van beide groepen tegen de nummer twee van de andere groep. Daarna volgt een finale.

Speelschema
FOX Sports doet op FOX Sports 5, onderdeel van het FOX Sports International-abonnement, rechtsreeks verslag van de WTA Finals.

  • Zaterdag 27 oktober
    • 10.00 uur: Kiki Bertens - Elina Svitolina
    • 13.30 uur: Sloane Stephens - Karolína Plíšková

  • Zondag 28 ktober:
    • 12.30 uur: Finale WTA Finals

FOX Sports 5 is voor FOX Sports International-abonnees te zien op kanaal 425 bij Ziggo en kanaal 225 bij KPN. Geen abonnee? Neem een dagpas via Ziggo, KPN, Telfort of Caiway. Een samenvatting is te zien in het NOS Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1.

De WTA Finals zijn van zondag 21 tot en met zondag 28 oktober 2018 dagelijks te zien op FOX Sports 5. Deze pagina op Gids.tv wordt ververst als de tijden van de wedstrijden in de volgende speelronde bekend zijn.

Tags: sport, wedstrijd, tennis, live, kiki bertens, simona halep, sloane stephens, caroline wozniacki, wta finals, FOX Sports, angelique kerber, elina svitolina, hoe laat, live op tv, naomi osaka

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »