PSV - Tottenham Hotspur live op tv

PSV - Tottenham Hotspur live op tv
Derde groepswedstrijd Champions League

Sport

Na nederlagen tegen FC Barcelona en Internazionale vecht PSV voor de laatste kansen in de UEFA Champions League tegen Tottenham Hotspur. Voordat de Eindhovenaren naar Londen gaat, wordt er op woensdag 24 oktober een thuiswedstrijd gespeeld. Veronica en Ziggo Sport doen live verslag.

Puntloos
Ook Tottenham verloor de eerste twee groepswedstrijden, waardoor beide ploegen nul punten uit twee duels hebben in Groep B. PSV verloor met 4-0 bij FC Barcelona en daarna was Inter met 2-1 te sterk in Eindhoven.

Voorbeschouwing
De wedstrijd begint woensdag al om 18.55 uur. Veronica start om 18.00 uur met de voorbeschouwing, gepresenteerd door Wilfred Genee. René van der Gijp en Dick Advocaat zijn aanwezig voor de analyse. Na de livewedstrijd volgt op Veronica een film. Om 23.10 uur zijn de samenvattingen van alle duels te zien, die via de betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal live worden uitgezonden.

Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden om 21.00 uur een schakelprogramma met de hoogtepunten van o.a. Barcelona - Inter, Dortmund - Atlético en PSG - Napoli uit. De duels zijn via de betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal in zijn geheel te zien.

PSV - Tottenham Hotspur is woensdag 24 oktober om 18.55 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Bekijk hier het volledige speelschema van PSV in de Champions League.

Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, psv, psg, fc barcelona, barcelona, dick advocaat, live, eindhoven, ziggo, tottenham hotspur, napoli, uefa, inter, tottenham, tv-programma, internazionale, dortmund, veronica, analyse, uefa champions league, wilfred genee, ziggo sport, hoe laat, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »