Lauren Verster presenteert nieuw NPO 3-programma Ik wil een kind

Lauren Verster presenteert nieuw NPO 3-programma Ik wil een kind
Lauren volgt ouders met kinderwensen

Nieuws

AVROTROS komt in 2019 met een nieuwe zesdelige serie op NPO 3. Op 15 november 2018 zal een speciale kick-off worden uitgezonden van Ik wil een kind volgt Lauren Verster stellen en singles op weg naar een kind.

Kindje krijgen
Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken. Presentatrice Lauren Verster maakte ruim een jaar geleden kennis met stellen en singels die niets liever willen dan een kind op de wereld zetten.

Hoop en wanhoop
Als een kind krijgen niet op een natuurlijke wijze lukt, zijn er ook andere mogelijkheden om die kinderwens te vervullen. Vaak zijn deze mogelijkheden niet bij wet geregeld. Gedurende twee jaar volgt Lauren deze mensen in tijden van hoop, wanhoop, geluk en verdriet. Soms van heel dichtbij en soms met afstand.

De kick-off
In de kick-off op 15 november maken wij kennis met een aantal ouders. Zo zijn er Rosalyn en Jeroen, Remco en Quincy en Arenda. Kijk hier voor meer programmainformatie

De kick-off van Ik wil een kind is op 15 november om 22.25 uur te zien op NPO 3.

Tags: presentatrice, npo, serie, verdriet, tv-programma, lauren, knokken, proces, lauren verster, quincy, ouders, wet, geluk, npo 3, avrotros, singels, 2019, kennis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »