Nieuw seizoen Help, mijn man is klusser! in november van start

Nieuw seizoen Help, mijn man is klusser! in november van start
John lapt zijn klusteam weer op

Nieuws

RTL start op donderdag 1 november met een nieuw seizoen van Help, Mijn Man is Klusser! op RTL 4. Presentator John Williams trommelt zijn team weer op en gaat weer een seizoen aan de slag.

Nog vele dames voor John
Al elf seizoenen maakte presentator John Williams van dit programma. Bijna honderd afleveringen en even zoveel verbouwingen later zijn er nog steeds heel veel wanhopige vrouwen die de hulp nodig hebben van John en zijn team.

Bouwput in Ammerzade
In de eerste aflevering zien we de 55-jarige Ine. Ze woont al 2,5 jaar in een bouwput in Ammerzade, en dat terwijl ze een ernstige auto-immuun ziekte heeft. Ze is de wanhoop nabij, maar gelukkig grijpt haar man Richard de hulp met beide handen aan.

Boerderij
In de tweede aflevering zien we een grote puinhoop in een boerderij, waar Ineke en Ronald met twee kinderen wonen. Kijk hier voor meer over Help, Mijn Man is Klusser!.

Help, Mijn Man is Klusser! is vanaf donderdag 1 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Tags: vrouwen, auto, presentator, boerderij, bouwput, honderd, eerste aflevering, tv-programma, dames, puinhoop, rtl, kinderen, start, ziekte, john williams, team, hulp, rtl 4, nieuw seizoen, gelukkig, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »