De Pepernoten Club vanaf 17 november te zien

De Pepernoten Club vanaf 17 november te zien
Vlogpiet en Prankpiet op avontuur

Nieuws

RTL komt vanaf 17 november met een nieuw Sinterklaasavontuur op Videoland en RTL Telekids. In De Pepernoten Club wordt alle hectiek rond het Sintfeest vastgelegd door Vlogpiet en Prankpiet.

Vlogpiet en Prankpiet
De Pepernoten Club laat zien dat Vlogpiet en Prankpiet hun best doen om pakjesavond te redden. Ze zijn namelijk door een grap van Prankpiet per ongeluk de verlanglijstjes van alle kinderen in Nederland kwijtgeraakt. Liedjes, spelletjes en tekeningen worden ingezet om de verlanglijstjes terug te vinden.

Youtubers
Met hulp van hun creatieve YouTube-vrienden en de kijkers thuis proberen de Pieten het probleem op te lossen. Zo helpen Youtubers Bibi en Dante (Clonny Games) de Pieten om een onvergetelijke Pakjesavond van te maken.

Videoland, GLITCH en Telekids
Vanaf 17 november zijn er iedere zaterdag nieuwe afleveringen te zien bij Videoland. Bovendien wordt bij Telekids vanaf maandag 19 november elke doordeweekse dag een nieuwe aflevering uitgezonden om 07.00, 12.05 en 15.50 uur. Daarnaast verschijnt al vanaf 7 november op het YouTube-kanaal GLITCH tweemaal per week een leuk filmpje. Kijk hier voor meer programmainformatie.

De Pepernoten Club is vanaf 7 november te zien op GLITCH, vanaf 17 november op Videoland en vanaf 19 november om 07.00, 12.05 en 15.50 uur te zien op RTL Telekids.

Tags: ongeluk, games, nederland, youtube, tekeningen, videoland, grap, sinterklaas, pepernoten, redden, 17 november, spelletjes, pakjesavond, tv-programma, pieten, rtl, kinderen, hulp, glitch, filmpje, probleem, telekids, youtube-kanaal, maandag

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »