Top 10 bioscoopfilms in november 2018

Top 10 bioscoopfilms in november 2018
Bohemian Rhapsody, Halloween en nog veel meer

Bioscoop

Een nieuwe maand november betekent ook weer een hoop nieuwe bioscoopfilms. Begin deze maand begint groots met titels als Bohemian Rhapsody, Halloween en Disney's The Nutcracker and the four Realms. Met deze laatste titel is het kerst gevoel vroeg in ons midden. Bekijk hieronder een selectie (volgorde op datum van release) van de nieuwe films deze maand.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info en de trailer van de film.

1. Halloween (1 november)
Jamie Lee Curtis is terug in de iconische rol als Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aan gaat met Michael Myers. De staande ovaties en enthousiaste reacties tijdens filmfestivals maken dit een must-see voor de horrorliefhebbers. Bekijk hier de trailer van Halloween.

2. The Nutcracker and the Four Realms (1 november)
Fantasie en magie in het Land van Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en het Land van de Snoepgoed. Het wereldberoemde verhaal van het ballet De Notenkraker, met hoofdrollen onder andere voor Helen Mirren en Mackenzie Foy. Bekijk hier de trailer van de film The Nutcracker and the Four Realms.

3. Bohemian Rhapsody (1 november)
Lang hebben we er op moeten wachten, met een trailer die er al zo goed uitzag. Het levensverhaal van de uitzonderlijke zanger Freddie Mercury en een ode aan de band Queen. Hoofdrolspeler Rami Malek is volgens de critici verbluffend goed gecast. Bekijk hier de trailer van Bohemian Rhapsody.

4. Overlord (8 november)
De trailer laat een speciale mix zien tussen de genre's oorlog en horror. Combineer dit met de muziek van AC/DC als soundtrack en producent J.J. Abrams aan het roer, en het kan al bijna niet mis gaan. Bekijk hier de trailer van de film Overlord.

5. The Old Man and the Gun (8 november)
Het is zijn laatste film. Robert Redford sluit zijn immense acteercarrière met deze productie af. In deze film speelt hij Forrest Tucker, een bankovervaller van in de zeventig. Hij ontmoet nu nog de vrouw van zijn dromen. Het kan niet mooier. Bekijk hier de trailer van de film The Old Man and the Gun.

6. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (14 november)
Aan het einde van het eerste deel (Fantastic Beasts: And Were To Find Them) werd de zeer gevaarlijke Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) gevangen genomen. Maar donkere wolken pakken samen in tovenaarsland als hij toch ontsnapt. Een prachtige, rijke film uit de koker van de makers van Harry Potter. Bekijk hier de trailer van de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

7. Robin Hood (22 november)
Er zijn in het verleden al fantastische versies gemaakt over de man met pijl en boog die het op nam voor de arme bevolking. Het voelt als een overbodige film voor veel mensen. Toch ziet de trailer er goed uit, en een cast waar je U tegen zegt. Met onder andere Jamie Foxx, Taron Egerton en Jamie Dornan. Bekijk hier de trailer van de film Robin Hood.

8. Widows (22 november)
Zet een Oscar winnende regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) met actrice Viola Davis samen op een set, en je krijgt een moderne thriller over misdaad, passie, verlies en corruptie. Heftige film met een zeer grote sterrencast. Bekijk hier de trailer van de film Widows.

9. The Grinch (29 november)
Animatie van de bovenste plank, van de makers van Minions en Despicable Me. De groene zuurpruim is terug in een nieuw avontuur, waarin kerstmis zijn ergste nachtmerrie is. Bekijk hier de trailer van The Grinch.

10. Beautiful Boy (29 november)
Zakdoeken in de tas voor een ontroerend en waargebeurde film over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zijn drugsverslaafde zoon. We kennen Steve Carell (The 40 Year Old Virgin) uit veel komediefilms, maar hier laat hij een andere kant van zichzelf zien. Bekijk hier de trailer van Beautiful Boy.

Bekijk hier de top 10 bioscoopfilms van oktober 2018. De meeste films zijn nog steeds te zien op het witte doek. Lees hier al onze filmrecensies op Gids.tv.

Tags: popmuziek, oorlog, top 10, queen, harry potter, oscar, halloween, weduwe, ballet, horror, disney, magie, robert redford., steve carell, robin hood, notenkraker, tovenaar, the grinch, bohemian rhapsody

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »