Top 5 nieuwe Halloweenfilms

Top 5 nieuwe Halloweenfilms
Angstaanjagende films Halloween, Pet Sematary en meer

Film :

Woensdag 31 oktober is het Halloween. Vooral in de Verenigde Staten wordt deze feestdag groots gevierd, maar in Nederland doen steeds meer mensen eraan mee. Gids.tv zet vijf gloednieuwe Halloweenfilms op een rij die je nu en in de toekomst de stuipen op het lijf jagen.

1. Halloween (vanaf 1 november in de bioscoop)
De horrorklassieker Halloween is terug. Het vervolg op de gelijknamige film uit 1978 bracht afgelopen week 32 miljoen dollar op in de VS. De teller staat nu al op 127 miljoen. Internationaal komt daar ook nog eens ruim 45 miljoen bij. Daarmee is het budget van 10 miljoen dollar dat was uitgetrokken voor de film dik terugverdiend. Bekijk hier de trailer van Halloween.

2. Overlord (8 november)
Halloween in de vorm van nazi-zombies in een zeer duister experiment. Een combinatie van oorlog en horror en met producent J.J. Abrams aan het roer moet het allemaal angstaanjagend goed komen. De trailer ziet er erg goed uit. Lees hier meer over Overlord.

3. I Still See You (29 november)
Negen jaar geleden scheurde de wereld open. Een apocalyptische gebeurtenis waarbij de scheiding tussen leven en dood vervaagde. Geestverschijningen genaamd 'Remnants' leven nu samen met de levenden. Durf jij nog te slapen? Bekijk hier de trailer van I Still See You.

4. Pet Sematary (4 april 2019)
Zet je schrap voor een angstaanjagende trailer van de Steven King-klassieker Pet Sematary. Ze moeten van zeer goede huize komen om de oude versie te verslaan, maar de trailer ziet er gruwelijk goed uit. Het duurt nog wel even tot deze film in de bioscoop verschijnt. Lees hier meer over de film Pet Sematary.

5. The Possession of Hannah Grace (29 november)
Ook nog een stukje Hollands glorie in deze Halloween top 5. Deze Amerikaanse horrorfilm is gemaakt door de regisseur Diederik van Rooijen. De filmmaker is bekend van onder meer de Nederlandse tv-serie Penoza. Een lijkenhuis komt tot leven. Bekijk hier de trailer van de film The Possession of Hannah Grace.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 5 nieuwe Halloweenfilms of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV