Hoe laat is Epke Zonderland op tv tijdens de WK turnen?

Hoe laat is Epke Zonderland op tv tijdens de WK turnen?
Tweevoudig wereldkampioen in rekstokfinale

Sport

Turner Epke Zonderland komt zaterdag 3 november vanaf 16.30 uur in actie bij de WK turnen tijdens de finale van het onderdeel rekstok. Op dat onderdeel werd hij olympisch kampioen in 2012 en twee keer wereldkampioen (2013 en 2014). De NOS doet live verslag van de WK turnen.

Finalisten
De 32-jarige Zonderland is de oudste deelnemer op het onderdeel rekstok. Tijdens de kwalificaties haalden drie concurrenten een hogere score. De Japanner Kohei Uchimura was de beste, gevolgd door Sam Mikulak uit de Verenigde Staten en Xiao Ruoteng uit China.

Hoe laat?
De rekstokfinale is de laatste finale van de WK turnen. Zaterdagmiddag 3 november tussen 16.30 en 17.00 uur Nederlandse tijd komen Zonderland en zijn tegenstanders in actie. Bekijk hier het hele programma van de WK turnen.

De rekstokfinale met Epke Zonderland op de WK turnen 2018 is zaterdag 3 november om 16.30 uur te zien op NPO 1 en NOS.nl. NOS Studio Sport begint om 14.00 uur.

Tags: sport, live, nos, turnen, kampioen, epke zonderland, finale, wk turnen, kohei uchimura, wereldkampioen, npo, rekstok, uchimura, turner, npo 1, olympisch kampioen, hoe laat, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »