Tottenham Hotspur - PSV live op tv

Tottenham Hotspur - PSV live op tv
Vierde groepswedstrijd Champions League

Sport

Na de 2-2 van PSV tegen Tottenham Hotspur in eigen huis, staat dinsdag 6 november de wedstrijd in Londen op het programma. Beide teams hebben 2 punten in de UEFA Champions League en strijden waarschijnlijk voor een Europa League-ticket.

Stand in de groep
In dezelfde groep heeft FC Barcelona 9 punten, gevolgd door Internazionale met 6 punten. Die clubs spelen later nog tegen PSV en Tottenham. Luuk de Jong wist in de vorige wedstrijd Eindhoven een nederlaag tegen de Spurs te voorkomen.

Voorbeschouwing
Veronica doet rechtstreeks verslag van Tottenham Hotspur - PSV. Om 20.30 uur begint de voorbeschouwing met Hélène Hendriks, Johan Derksen en Jan Boskamp. De wedstrijd gaat om 21.00 uur van start. Ook betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal doet live verslag van de wedstrijd van PSV.

Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden om 21.00 uur een schakelprogramma uit met de hoogtepunten van o.a. Inter - Barcelona, Atlético - Dortmund en Napoli - PSG. Die duels zijn via de betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal in zijn geheel te zien.

Tottenham Hotspur - PSV is dinsdag 6 november om 21.00 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Bekijk hier het volledige speelschema van PSV in de Champions League.

Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, psv, psg, fc barcelona, londen, live, eindhoven, ronald de boer, ziggo, europa league, luuk de jong, tottenham hotspur, napoli, uefa, inter, tottenham, internazionale, veronica, uefa champions league, johan derksen, nederlaag, ziggo sport, hoe laat, live op tv, voorbeschouwing

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »