Benfica - Ajax live op tv

Benfica - Ajax live op tv
Succesvolle groepsfase Champions League

Sport

Ajax gaat woensdag 7 november voor een vervolg op de succesvolle deelname aan de UEFA Champions League dit seizoen. Na het behalen van de groepsfase werd er al twee keer gewonnen en één keer gelijkgespeeld. Benfica - Ajax wordt live uitgezonden door Veronica en Ziggo Sport.

Stand in de groep
In de Johan Cruijff Arena won Ajax met 1-0 van Benfica dankzij een doelpunt in de blessuretijd van Noussair Mazraoui. Daardoor staat Ajax vier punten boven de Portugezen (7 om 3). Ook Bayern München heeft 7 punten. AEK Athene staat puntloos vierde.

Voorbeschouwing
Vanaf 20.30 uur blikken Wilfred Genee, René van der Gijp en Dick Advocaat vooruit op Benfica - Ajax, waar om 21.00 uur wordt afgetrapt. Om 23.00 uur zijn de samenvattingen van alle duels te zien. Niet alleen Veronica, maar ook betaalzender Ziggo Sport Voetbal zendt Benfica - Ajax volledig uit.

Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden om 21.00 uur een schakelprogramma uit met de hoogtepunten van o.a. Bayern - AEK en Juventus - Manchester United. Die duels zijn via de betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal in zijn geheel te zien.

Benfica - Ajax is woensdag 7 november om 21.00 uur te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Bekijk hier het volledige speelschema van Ajax in de Champions League.

Tags: Champions League, voetbal, sport, juventus, ajax, dick advocaat, live, manchester united, bayern, ziggo, benfica, arena, uefa, veronica, uefa champions league, samenvattingen, wilfred genee, ziggo sport, hoe laat, live op tv, aek athene, groepsfase, voorbeschouwing

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »