Terug op tv: Iris Onderzoekt vanaf 8 november op NPO 3

Terug op tv: Iris Onderzoekt vanaf 8 november op NPO 3
Na 3LAB experiment gaat Iris gaat opnieuw op onderzoek

Nieuws

De NTR komt vanaf nn nn met een nieuw nnprogramma op zender. In Iris Onderzoekt doet Iris van Lunenburg onderzoek naar verschillende Nederlandse bevolkingsgroepen.

3LAB
Na een succesvolle eerste uitzending in 3LAB keert Iris van Lunenburg terug bij de NTR met Iris onderzoekt. Als baby werd Iris uit Haïti geadopteerd. Ze groeide op in Emmen, in een blank gezin. Is dit waar haar liefde en voorkeur voor de witte Nederlander vandaan komt? En hoe zit het dan met de rest van de Nederlanders?

Gemengde relaties
Iris gaat met verschillende mensen in gesprek en onderzoekt hoe het hier anno 2018 gesteld is met gemengde relaties. In deze serie van vier afleveringen staat elke week een ander thema centraal; Iris onderzoekt onder meer hoe er in de zwarte gemeenschap tegen gemengde relaties wordt aangekeken, maar ook hoe dat bij moslims is en bij Aziaten. Bekijk hier meer programmainformatie.

Iris Onderzoekt is vanaf 8 november om 21.45 uur te zien op NPO 3.

Tags: onderzoek, nederlander, emmen, uitzending, liefde, moslims, gezin, npo, serie, relaties, tv-programma, blank, thema, zender, baby, eerste uitzending, npo 3, ntr, gesprek, 3lab

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »