Deze blockbusters krijgen een deel 2

Deze blockbusters krijgen een deel 2
Gladiator, Avatar en nog veel meer

Film :

Het is bijna niet te geloven, maar je leest het goed. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat regisseur Ridley Scott plannen heeft om de Oscar-winnende film Gladiator een vervolg te geven. Dat meldt Deadline. Daarom volgt hier een top 5 van grote films die in de nabije toekomst wederom terugkeren op het witte doek.

Benieuwd naar de film? Klik bij de beschrijving op de link voor meer info, de trailer en de manieren om de film (on demand) te bekijken.

1. Gladiator (2000)
Achttien jaar geleden kwam deze klassieke film in de bioscoop. Deze film haalde wereldwijd 460 miljoen dollar op en won vijf Oscars, waaronder beste film. De nieuwe film zou zich gaan focussen op Lucius, de zoon van Lucilla die gespeeld werd door Connie Nielsen. Russell Crowe keert helaas niet terug als Maximus Decimus Meridius, maar wie wel mee gaan doen met deze productie is nog niet bekend. Zodra er nieuws is lees je dat op Gids.tv. Bekijk hier de trailer van de orginele film Gladiator.

2. Avatar (2009).
Maarliefst 4 nieuwe delen van de film Avatar staan er op de agenda. De Britse omroep BBC bemachtigde documenten waarop de titels bekend worden gemaakt. Het gaat om Avatar: The Way Of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Quest For Eywa, en Avatar: The Tulkun Rider. Of de volgorde klopt is niet duidelijk. Maar dat we deze nieuwe delen in december 2020, 2021, 2024 en 2025 op het witte doek kunnen verwachten, lijkt steeds sterker aanwezig. Volgens regisseur James Cameron zullen de films een nieuwe technische standaard introduceren: 3D-films zonder bril. Bekijk hier de trailer van de orginele film Avatar.

3. IT (2017)
De opnames zijn al afgerond en IT: Chapter Two kunnen we in het najaar van 2019 verwachten. Het eerste deel bracht een kleine 700 miljoen op. Door dit succes doen grote acteurs mee aan dit vervolg zoals James McAvoy (Split), Jessica Chastain (The Martian) en Bill Hader (Barry). Bekijk hier de trailer van de film IT.

4. The Color Purple (1985)
Steven Spielberg wil het verhaal The Color Purple nieuw leven inblazen. Het moet een combinatie worden van de originele film uit 1985, die genomineerd was voor 11 Oscars, en de populaire Broadway-musical die zo'n tien jaar geleden 11 Tony-nominaties in de wacht sleepte. Ook is Spielberg bezig met een verfilming van West Side Story. Prachtige projecten in het verschiet dus. Lees hier meer over de orginele versie The Color Purple.

5. The Hitman's Bodyguard (2017)
Met groot geweld kwam deze productie naar Nederland, om Amsterdam eens flink op stelten te zetten. Er komt een deel 2, maar helaas niet meer in onze hoofdstad. Wel doen hoofdrolspelers Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson weer mee. De titel gaat The Hitman's Wife's Bodyguard heten, en de opnames starten in maart 2019. Bekijk hier de trailer van de orginele film The Hitman's Bodyguard.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV